KinderenSoms hebben kinderen even een zetje nodig om weer wat prettiger en steviger in het leven te kunnen staan.

*Om weer onbezorgd kind te kunnen zijn.
*Om handvatten te hebben voor een probleem wat ze ervaren.Soms hebben ouders een beetje hulp nodig bij het omgaan met en opvoeden van hun kind omdat ze willen dat hun kind weer onbezorgd en prettig door leven kan gaan.

Als kinderen een probleem ervaren kunnen ze allerlei klachten krijgen zoals: faalangst, buikpijn, hoofdpijn, angsten, slecht slapen, dromen, concentratieproblemen, druk en/of agressief gedrag of juist heel stil en teruggetrokken zijn.

Het is mijn bedoeling om het kind (weer) sterk te maken, in zijn eigen kracht te zetten. Een kind dat positief, stevig en ontspannen naar zichzelf kan kijken, kan de hele wereld aan. Ieder kind heeft al de oplossingen in zich. Ik help kinderen om deze oplossingen aan de oppervlakte te krijgen. Soms met behulp van het schrijven van een 'oplosboek', soms met gesprekken en oefeningen, training, advies en andere hulpmiddelen.


Uiteraard help ik de ouders/verzorgers ook tijdens in dit proces met tips en adviezen.

Voor meer informatie http://www.ontspannenkinderen.nl

Voor persoonlijk contact of voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten, kunt u contact met mij opnemen.


Vergoeding vanuit de PGB is mogelijk.

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke of psychische schade, in welk opzicht dan ook, naar aanleiding van een door mij uitgevoerde behandeling. De behandelingen die ik geef zijn niet medisch en ook niet als zodanig bedoeld. Het is wel prettig als je deze methode met je met je arts kunt bespreken, dit is echter niet noodzakelijk.