Training ´Ik Leer Leren´   

Sinds maart 2017 ben ik gecertificeerd trainer van de training `Ik Leer Leren´. 

Leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen. Ondanks hun inzet gaat het leren  bij veel kinderen in de brugklas  gepaard met stress en tegenvallende resultaten.

Voor deze jongens en meiden is het belangrijk dat zij leren hoe te leren. De ‘Ik leer leren’  training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Hier ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.

De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van  4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker. 

Deze training geef ik ook in een individueel coachingstraject.

De training is niet alleen geschikt voor brugklassers maar ook voor jongeren verder in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen. Tevens is het voor kinderen van groep 8 een gedegen voorbereiding op de middelbare school.

Ervaringen van een deelnemer: “Ik heb nu hogere cijfers en weet beter wat ik allemaal kan. Doordat ik nu goed kan plannen ben ik niet meer zo gestrest en heb ik tijd over voor andere dingen.”

De training kost: € 182,50. Dit bedrag is inclusief btw en het werkboek. 

Bij een individueel traject geldt het coachingstarief van € 50,00 per uur, excl. materiaalkosten.

Voor meer informatie en-of aanmelden kan je mailen naar angroen05@hotmail.com