Workshops en lezingen

Workshops:

Workshop ZelfvertrouwenYeah!: in deze workshop leren kinderen op een actieve manier (eerste deel van de les) en ze leren ontspannen (tweede deel van de les) en deze combi zorgt voor meer zelfvertrouwen.
  • Theaterworkshop: deze is op aanvraag en wordt op maat gemaakt n.a.v. een thema. Bijvoorbeeld tijdens de kinderboekenweek. Dit is mogelijk voor elke groep.
  • Workshop kindermassage in de klas: deze workshop is toepasbaar in elke groep. Kinderen leren op een ontspannender manier met zichzelf en elkaar om te gaan. De uitspraak: 'degene die je masseert of gemasseerd hebt, pest je niet' is relevant voor deze workshop.

De workshops zijn op locatie en worden op maat gemaakt.

Lezingen en informatiebijeenkomsten

Op aanvraag kan ik een lezing/ informatiebijeenkomst verzorgen voor ouders op het gebied van ADHD/ADD. De insteek hierbij is uitgebreidere informatie over de mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Mogelijkheden die ouders kunnen toepassen als zij niet direct medicijnen willen, maar wel willen kijken naar wat zij nog meer zouden kunnen doen om hun kind te helpen. Voor ouders die hier zelf niets mee te maken hebben kan het inzicht geven over ADHD/ADD, over het 'lastige, drukke kind' in de klas. Door kennis ontstaat er meer begrip en door meer begrip voor elkaar (!) uiteindelijk meer rust. 

Meer informatie? Bel 06 53313316 of mail ontspannentotaal@ziggo.nl