Volwassenen (ouders en andere mensen)


Ook voor volwassenen zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Kijk in het menu hierboven of er iets voor u bijzit.

Het gebeurt regelmatig dat ouders die met hun kind komen voor coaching of het schrijven van een boek, zelf ook wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Kinderen zijn namelijk onze spiegels. 

Ouders die met zichzelf aan de slag gaan door het verwerken van ‘oude rommel’ of meer ontspanning zoeken in hun drukke leven, helpen hun kind hier extra mee.
Die impact is vaak heel groot!

Ook andere mensen die meer ontspannen door het leven willen gaan, coaching nodig hebben, lichamelijke en/of geestelijke klachten (overspannen/ burn-out zijn) hebben, zijn van harte welkom. Ik werk veel met het maken van een enneagram. Dit is een test om meer inzicht in jezelf te krijgen.


De behandelingen die ik aanbied zijn:


  • *Voetreflexbehandelingen (vergoeding mogelijk)
  • *SchoonSchip
  • *Fotocoaching
 Voor meer informatie zie het menu hierboven.

Voor persoonlijk contact of voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten, kunt u contact met mij opnemen. 

Ik ben niet verantwoordelijk voor enige lichamelijke of psychische schade, in welk opzicht dan ook , naar aanleiding van een door mij uitgevoerde behandeling. De behandelingen die ik geef zijn niet medisch, maar puur ter ontspanning. Als u onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd eerst met de arts. Ik behandel geen ziektes of blessures.