MIR-Methode-op-Maat


Je kunt ook bij mij terecht als je de MIR-Methode op maat wilt. Ik test dan wat specifiek voor jou van toepassing is. Dit kan ook op telefonisch, via de mail of via Skype. 

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. 

Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. 

Meld je GRATIS aan op de website (zie de link onderaan deze pagina) voor de 6 weken tipmailtjes en de nieuwsbrief (rechts, bovenaan). Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 4 van het MIR-Methode Handboek als cadeau. 

We helpen je graag

Een team van MIR-Methode Begeleiders, waar ik er ook een van ben, staat voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Zij zijn getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren.

Niet geloven, gewoon doen

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.” 

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Meer informatie

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van de MIR-Methode.

www.mirmethode.nl