Puber- en jongerencoaching

Mijn opleiding als puber-/jongerencoach is afgesloten met een certificaat. Dat betekent dat ik nu klaar ben en sta te popelen om jou te kunnen helpen. Jij kan of je ouders kunnen je aanmelden om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden. Eén ding is zeker, je zal vooral zelf aan de bak moeten en dat is fijn want het gaat ook over jou. Uiteraard help ik je daarbij want daar ben ik voor opgeleid. Samen gaan we kijken naar jouw mogelijkheden om je probleem op te lossen. En dat gaat lukken! Het is fijn als je moeder en/of vader met je meekomt. Als je dat liever niet hebt, is het ook goed.

We gaan kijken naar:

  • waar je goed in bent
  • waar je beter in wil worden
  • de manier waarop je dat dan kan doen

We kijken vooral naar wat jij nodig hebt. Dit kan op elk gebied zijn. Bijvoorbeeld: bang om fouten te maken (faalangst), schoolwerk (hoe je dat aan moet pakken), eenzaamheid, onzeker zijn, geen 'nee' of 'ja' durven zeggen of het gewoon allemaal even niet meer weten en vaak ongelukkig zijn met ... Natuurlijk zijn er nog veel meer gebieden te noemen waar je hulp bij nodig zou kunnen hebben. Vraag er dan naar of daar dan ook mogelijkheden voor zijn.

Je mag alles vertellen en kan alles vragen. Ik geef altijd eerlijk antwoord en dat verwacht ik ook van jou. Ik vertel niks aan iemand anders, maar er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld als er gevaar dreigt voor jou of iemand uit je omgeving of bepaalde misdrijven. Maar, ik doe dit nooit zonder dat jij dit weet. Ik vertel jou precies wat ik doe en waarom. Verder mag je je gedragen hoe je wil: lachen, huilen, schelden, stil zijn, wat je op dat moment doet is oké. Als het maar werkt voor jou.

Ook belangrijk om te weten, is dat je vaak na 1 of 2 keer al weer anders, fijner verder kan.

Voor meer informatie, aanmelden en/of de voorwaarden kun je contact opnemen via het contactformulier

/contact

of bellen/appen naar: +31653313316

Uiteraard mogen je ouders ook contact met mij opnemen voor jou.

O ja, hoe oud moet je zijn? Vanaf 10 jaar ben je voor deze coaching van harte welkom.

Het tarief voor deze coaching is: € 50,- per uur incl. BTW en materiaal.