Puber- en jongerencoaching

Mijn opleiding als puber-/jongerencoach nadert zijn einde. Dat betekent dat ik bijna klaar ben en sta te popelen om jou te kunnen helpen. Je kan je alvast aanmelden om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden. Eén ding is zeker, je zal vooral zelf aan de bak moeten. Uiteraard help ik je daarbij want daar ben ik voor opgeleid. Samen gaan we kijken naar jouw mogelijkheden om je probleem op te lossen. En dat gaat lukken!

We gaan kijken naar:

  • waar je goed in bent
  • waar je beter in wil worden
  • de manier waarop je dat dan kan doen

We kijken vooral naar wat jij nodig hebt. Dit kan op elk gebied zijn. Bijvoorbeeld: bang om fouten te maken (faalangst), schoolwerk (hoe je dat aan moet pakken), eenzaamheid, onzeker zijn, geen 'nee' of 'ja' durven zeggen of het gewoon allemaal even niet meer weten. Naturlijk zijn er nog veel meer gebieden waar je hulp bij nodig zou kunnen hebben.

Je mag alles vertellen en kan alles vragen. Ik geef altijd eerlijk antwoord en dat verwacht ik ook van jou. Ik vertel niks aan iemand anders, maar er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld als er gevaar dreigt voor jou of iemand uit je omgeving of bepaalde misdrijven. Maar, ik doe dit nooit zonder dat jij dit weet. Ik vertel jou precies wat ik doe en waarom. Verder mag je je gedragen hoe je wil: lachen, huilen, schelden, stil zijn, wat je op dat moment doet is oké. Als het maar werkt voor jou.

Voor meer informatie, aanmelden en/of de voorwaarden kun je contact opnemen via het contactformulier

/contact

of bellen/appen naar: +31653313316

Uiteraard mogen je ouders ook contact met mij opnemen voor jou.

Het tarief voor deze coaching is: € 50,- per uur incl. BTW en materiaal.